Lakritsitoffee

Lakritsin ja salmiakin ystävien toffeet maustetaan salmiakki-mixerillä.

noin 30 pientä toffeeta

PT25M

½ tuntia

Arviot (126 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl kuohukermaa
2 ½ dl Dansukker Taloussokeria
½ dl Dansukker Fariinisokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
50 g voita tai margariinia
2 rkl salmiakki-mixeriä

Ohjeet

Mittaa ainekset kattilaan ja anna kiehua miedolla lämmöllä usein sekoitellen noin 20 minuuttia tai kunnes seos sakenee. Jaa seos pieniin alumiinisiin makeisvuokiin ja nosta jääkaappiin.

Ota lakritsitoffeet huoneenlämpöön noin kymmenen minuuttia ennen tarjoilua.

Huom! Nämä toffeet ovat melko sitkeitä, eivätkä sovellu aivan nuorille herkkusuille.

Vinkki!
Voit korvata salmiakin karamelli- tai mantelirouheella.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?