Ainekset
2 kananmunaa
½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
5 dl kuohukermaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
150 g lakkoja
Ohjeet
Näin teet lakkajäädykkeen:
Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi. Yhdistä vaahdot ja sekoita joukkoon vaniljasokeri ja lakat. Kääntele sekaisin.
Kaada jäädyke- tai kakkuvuokaan ja laita pakastimeen mielellään yön yli.
Ota jäädyke sulamaan hetki ennen tarjoilua. Kumoa ja koristele halutessasi lakoilla.
Vinkki!
Voit valmistaa jäädykkeen pakastimeen jo vaikka viikkoa ennen juhlahetkeä
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?