Ainekset
2 kananmunaa
½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
5 dl kuohukermaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
150 g lakkoja
Ohjeet
Näin teet lakkajäädykkeen:
Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi. Yhdistä vaahdot ja sekoita joukkoon vaniljasokeri ja lakat. Kääntele sekaisin.
Kaada jäädyke- tai kakkuvuokaan ja laita pakastimeen mielellään yön yli.
Ota jäädyke sulamaan hetki ennen tarjoilua. Kumoa ja koristele halutessasi lakoilla.
Vinkki!
Voit valmistaa jäädykkeen pakastimeen jo vaikka viikkoa ennen juhlahetkeä
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.