Ainekset
500 g lakkoja
1/2 dl vettä
250 g (3 dl) Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
1. Puhdista marjat.
2. Mittaa vesi kattilaan ja lisää marjat. Kuumenna. Kun vesi alkaa höyrytä, sekoita hillosokeri joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi keskilämmöllä ja keitä kevyesti poreillen 10 minuuttia. Sekoita välillä. Kuori mahdollinen vaahto pois hillon pinnalta lusikalla tai reikäkauhalla.
Ota kattila liedeltä ja anna hillon jäähtyä 15–30 minuuttia, kunnes marjat eivät enää nouse pintaan. Sekoita pari kertaa jäähtymisen aikana.
3. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja sulje huolellisesti. Anna hillon jäähtyä ja nosta jääkaappiin. Hillo hyytyy lopullisesti noin vuorokaudessa. Säilytä hillo mieluiten viileässä/jääkaapissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.