Ainekset
1 ½ dl Dansukker Taloussokeria tai Luomuruokosokeria
300 g lakkoja
3 dl vettä
Tarjoiluun
4–5 dl kivennäisvettä tai kuohuviiniä
Ohjeet
Mittaa sokeri, lakat ja vesi kattilaan. Pane kansi päälle, kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua mukavasti poreillen noin 10 minuuttia. Jäähdytä ja siivilöi.
Kaada puoli desiä mehua viinilaseihin ja kylmä, kupliva neste päälle juuri ennen tarjoilua.
Voit viimeistellä juomat jääpaloilla.
Vinkki!
Mehu säilyy jääkaapissa viikon.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.