Kuuma karpalo-viinijuoma

Kuuma juoma jouluun karpalomehusta, punaviinistä ja Cointreau-likööristä.

10–12 lasillista

5 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

70 cl punaviiniä
70 cl karpalomehua
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
4 kanelitankoa
1 dl Cointreau-likööriä

Ohjeet

Sekoita muut ainekset paitsi likööri kattilassa. Pane kansi päälle ja anna kiehua miedolla lämmöllä viisi minuuttia. Poista kanelitangot ja lisää likööri. Tarjoa heti.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Helppo omenapiirakka

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?