Ainekset
1 kg (2 l) talvikurpitsakuutioita
1 ½ dl vettä
½ dl sitruunamehua
1 vaniljatanko
(½–1 rkl kardemummaa)
500 g (noin 6 dl) Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
Keitä kurpitsakuutioita sitruunalla maustetussa vedessä, johon on lisätty pitkittäin halkaistu vaniljatanko. Keitä noin 15 min, kunnes kurpitsa on läpikuultavaa.
Poista vaniljatanko ja soseuta kurpitsaseos. Voit halutessasi maustaa soseen kardemummalla.
Kuumenna sose hillosokerin kanssa kattilassa sekoitellen. Keitä 10–15 min. Tölkitä, jäähdytä ja säilytä jääkaapissa.
Makea kurpitsasose sopii loistavasti esimerkiksi paahtoleivän päälle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!