Kurpitsasose

Hyödynnä Halloween-kurpitsasta jäävät kurpitsakuutiot ja keitä niistä Hillosokerilla maistuvaa kurpitsasosetta, jota voit maustaa kardemummalla.

1,2 litraa

PT40M

45 minuuttia

Arviot (76 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg (2 l) talvikurpitsakuutioita
1 ½ dl vettä
½ dl sitruunamehua
1 vaniljatanko
(½–1 rkl kardemummaa)
500 g (noin 6 dl) Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Keitä kurpitsakuutioita sitruunalla maustetussa vedessä, johon on lisätty pitkittäin halkaistu vaniljatanko. Keitä noin 15 min, kunnes kurpitsa on läpikuultavaa.

Poista vaniljatanko ja soseuta kurpitsaseos. Voit halutessasi maustaa soseen kardemummalla.

Kuumenna sose hillosokerin kanssa kattilassa sekoitellen. Keitä 10–15 min. Tölkitä, jäähdytä ja säilytä jääkaapissa.

Makea kurpitsasose sopii loistavasti esimerkiksi paahtoleivän päälle.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.