Ainekset
200 g myskikurpitsaa
100 g tummaa suklaata
150 g huoneenlämpöistä voita
1 1/2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 dl Dansukker Taloussokeria
2 kananmunaa
2 1/2 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
Kuorrutus
2 dl Dansukker Tomusokeria
n. 2 rkl tuorepuristettua appelsiinimehua
(luomuappelsiinin kuoriraastetta)
Ohjeet
Raasta kurpitsa. Sulata suklaa ja jätä jäähtymään. Voitele ja korppujauhota 1½-litrainen kakkuvuoka.
Vaahdota voi ja sokerit. Lisää munat yksitellen koko ajan vatkaten.
Sekoita joukkoon kurpitsaraaste sekä suklaa.
Kääntele taikinaan keskenään sekoitetut vehnäjauhot, leivinjauhe ja kaneli.
Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta. Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 40 minuuttia. Ota kakku uunista ja anna jäähtyä 10 minuuttia ennen kumoamista.
Sekoita tomusokeri ja appelsiinimehu keskenään. Lisää mehua tipoittain, jotta saat sopivan paksun mutta levittyvän tahnan. Kuorruta täysin jäähtynyt kakku. Koristele halutessasi appelsiininkuoriraasteella.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.