Ainekset
200 g myskikurpitsaa
100 g tummaa suklaata
150 g huoneenlämpöistä voita
1 1/2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 dl Dansukker Taloussokeria
2 kananmunaa
2 1/2 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
Kuorrutus
2 dl Dansukker Tomusokeria
n. 2 rkl tuorepuristettua appelsiinimehua
(luomuappelsiinin kuoriraastetta)
Ohjeet
Raasta kurpitsa. Sulata suklaa ja jätä jäähtymään. Voitele ja korppujauhota 1½-litrainen kakkuvuoka.
Vaahdota voi ja sokerit. Lisää munat yksitellen koko ajan vatkaten.
Sekoita joukkoon kurpitsaraaste sekä suklaa.
Kääntele taikinaan keskenään sekoitetut vehnäjauhot, leivinjauhe ja kaneli.
Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta. Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 40 minuuttia. Ota kakku uunista ja anna jäähtyä 10 minuuttia ennen kumoamista.
Sekoita tomusokeri ja appelsiinimehu keskenään. Lisää mehua tipoittain, jotta saat sopivan paksun mutta levittyvän tahnan. Kuorruta täysin jäähtynyt kakku. Koristele halutessasi appelsiininkuoriraasteella.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!