Kotitekoinen ketsuppi

Kotitekoinen ketsuppi
Arvioi: (1kpl)

Ainekset

1 purkki italialaisia tomaatteja soseutettuina
1 salottisipuli silputtuna
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl tomaattipyreeta
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 dl valkoviinietikkaa
1 dl vettä
oksa timjamia
1/2 tl suolaa

Kuullota sipuli paksupohjaisessa kasarissa, lisää tomaattipyree, sokeri, viinietikka, tomaattimurska ja timjaminoksa. Keitä ilman kantta noin 45 minuuttia tai kunnes seos on sopivan paksua. Soseuta tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella ja siivilöi, jos haluat sileän koostumuksen. Anna maustua jääkaapissa mieluiten yön yli.

Vinkki!
Voit muuttaa ketsupin makua lisäämällä mm. chiliä tai valkosipulia keittovaiheessa.