Ainekset
1 prk (= 4 dl) kookosmaitoa
6 munaa
2 ½ dl Dansukker Ruokokidesokeria tai Luomuruokosokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Pinnalle
n. 1 tl Dansukker Ruokokidesokeria/annos
(hedelmiä tai marjoja)
Ohjeet
Mittaa kookosmaito, munat ja sokeri kulhoon. Vatkaa, kunnes sokeri on liuennut joukkoon. Jaa seos annoskulhoihin.
Laita laakeaan, reunalliseen uunivuokaan kuumaa vettä ja nosta vanukkaat veteen. Tarkista, ettei vettä joudu vanukkaiden joukkoon. Kypsennä 100-asteisessa uunissa noin puolitoista tuntia tai kunnes vanukkaat tuntuvat melko kiinteiltä, kun heilautat varovasti kulhoa.
Laita vanukkaat jääkaappiin. Tarjoa kylmänä.
Ripottele pinnalle hieman ruokokidesokeria ja sulata sokeri kaasupolttimella rapeaksi. Tarjoa seuraksi hedelmiä tai marjoja.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.