Ainekset
1 prk (= 4 dl) kookosmaitoa
6 munaa
2 ½ dl Dansukker Ruokokidesokeria tai Luomuruokosokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Pinnalle
n. 1 tl Dansukker Ruokokidesokeria/annos
(hedelmiä tai marjoja)
Ohjeet
Mittaa kookosmaito, munat ja sokeri kulhoon. Vatkaa, kunnes sokeri on liuennut joukkoon. Jaa seos annoskulhoihin.
Laita laakeaan, reunalliseen uunivuokaan kuumaa vettä ja nosta vanukkaat veteen. Tarkista, ettei vettä joudu vanukkaiden joukkoon. Kypsennä 100-asteisessa uunissa noin puolitoista tuntia tai kunnes vanukkaat tuntuvat melko kiinteiltä, kun heilautat varovasti kulhoa.
Laita vanukkaat jääkaappiin. Tarjoa kylmänä.
Ripottele pinnalle hieman ruokokidesokeria ja sulata sokeri kaasupolttimella rapeaksi. Tarjoa seuraksi hedelmiä tai marjoja.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?