Ainekset
100 g kookoshiutaleita
250 g mantelirouhetta
250 g pähkinärouhetta
2 rkl Dansukker Vaniljasokeria
250 g Dansukker Fariinisokeria
200 g voita
Pallosten pyörittelyyn
100 g kookoshiutaleita
Ohjeet
1. Mittaa kookoshiutaleet, pähkinä- ja mantelirouhe leikkuuterällä varustettuun monitoimikoneen kulhoon. Pyöräytä rouhetta muutamia kierroksia ja kaada seos kulhoon.
2. Sekoita sokerit ja pehmeä voi joukkoon.
3. Kaada kerros kookoshiutaleita lautaselle. Ota seoksesta nokareita ja painele ne pallon muotoon sormenpäillä ja viimeistele palloset kookoshiutaleissa pyörittäen.
4. Anna pallosten jähmettyä jääkaapissa yön yli.
Pakkaa kauniisti.
Maku on parhaimmillaan muutaman päivän kuluttua valmistuksesta.
Säilyvyys jääkaapissa 1–2 viikkoa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?