Kookos-pähkinäpalloset

Pakkaa joulupalloset kauniiseen rasiaan ja anna ystävälle herkkulahjaksi.

70 kpl

PT25M

½ tuntia + 12 tuntia

Arviot (1 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

100 g kookoshiutaleita
250 g mantelirouhetta
250 g pähkinärouhetta
2 rkl Dansukker Vaniljasokeria
250 g Dansukker Fariinisokeria
200 g voita

Pallosten pyörittelyyn
100 g kookoshiutaleita

Ohjeet

1. Mittaa kookoshiutaleet, pähkinä- ja mantelirouhe leikkuuterällä varustettuun monitoimikoneen kulhoon. Pyöräytä rouhetta muutamia kierroksia ja kaada seos kulhoon.

2. Sekoita sokerit ja pehmeä voi joukkoon.

3. Kaada kerros kookoshiutaleita lautaselle. Ota seoksesta nokareita ja painele ne pallon muotoon sormenpäillä ja viimeistele palloset kookoshiutaleissa pyörittäen.

4. Anna pallosten jähmettyä jääkaapissa yön yli.

Pakkaa kauniisti.

Maku on parhaimmillaan muutaman päivän kuluttua valmistuksesta.

Säilyvyys jääkaapissa 1–2 viikkoa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?