Klementiinimarmeladi

Hillosokerilla teet sesongin klementiineistä helposti maukasta sitrusmarmeladia. Klementiinimarmeladi tuo väriä myös brunssipöytään.

noin 2,5 dl

PT40M
PT0M
hillot ja marmeladit

40 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

400 g klementiinien (noin 9 kpl) hedelmälihaa

4 rkl sitruunamehua

200 g Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

1. Kuori klementiinit ja leikkaa ne kalvottomiksi kuutioiksi. Pane kattilaan ja puserra kalvokimpuista mehut päälle. Lisää sitruunamehu ja hillosokeri.

2. Kiehauta ja keitä 4–5 minuuttia. Kuori vaahto.

3. Kaada marmeladi puhtaaseen, kuumennettuun purkkiin. Sulje kansi ja säilytä kylmässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!