Ainekset
Kirsikkakompotti
2 dl kirsikoita
3 rkl vettä
2–3 rkl Dansukker Luomusokeria
Semifreddo
3 dl kermaa
3 keltuaista + 2 valkuaista
1 dl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Kiehauta kirsikat vedessä, lisää sokeri ja kiehauta vielä hetki, kunnes neste on haihtunut ja kirsikat rupeavat hajoamaan. Anna jäähtyä.
Jos kirsikat ovat kovin mehukkaita, voit vähentää veden määrää.
Vispaa kerma. Vatkaa keltuaiset, tomusokeri ja vaniljasokeri ilmavaksi. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita varovasti. Lisää joukkoon lopuksi kirsikkakompotti, sekoita ja anna jäädä juovikkaaksi.
Täytä tarjoiluastia(t) seoksella ja anna pakastua (kunnes puoliksi jäätynyt).
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.