Kirsikka-suklaamarmeladi

Kirsikat ja tumma suklaa ovat hyvä makupari marmeladissa, jota voi maustaa konjakilla.

1 tunti

PT40M

45 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

250 g kirsikoita
2 ½ dl Dansukker Hillosokeria
1 tl sitruunamehua
20 g tummaa suklaata raastettuna
(2 tl konjakkia)

Ohjeet

Huuhtele kirsikat ja poista kivet. Soseuta tai hienonna kirsikat. Sekoita sose, sitruunamehu ja hillosokeri kattilassa. Anna kiehua 5 minuuttia, sekoita välillä. Ota kattila liedeltä ja kuori vaahto. Sekoita joukkoon suklaaraaste (ja konjakki). Purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!