Kirsikka-suklaamarmeladi

1 tunti 45 minuuttia
Kirsikat ja tumma suklaa ovat hyvä makupari marmeladissa, jota voi maustaa konjakilla.
Kirsikka-suklaamarmeladi
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 250 g kirsikoita
  • 2 ½ dl Dansukker Hillosokeria
  • 1 tl sitruunamehua
  • 20 g tummaa suklaata raastettuna
  • (2 tl konjakkia)

Huuhtele kirsikat ja poista kivet. Soseuta tai hienonna kirsikat. Sekoita sose, sitruunamehu ja hillosokeri kattilassa. Anna kiehua 5 minuuttia, sekoita välillä. Ota kattila liedeltä ja kuori vaahto. Sekoita joukkoon suklaaraaste (ja konjakki). Purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä viileässä.

Reseptin on laatinut

Dansukker