Kirsikka-suklaamarmeladi

Kirsikat ja tumma suklaa ovat hyvä makupari marmeladissa, jota voi maustaa konjakilla.

1 tunti

PT40M

45 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

250 g kirsikoita
2 ½ dl Dansukker Hillosokeria
1 tl sitruunamehua
20 g tummaa suklaata raastettuna
(2 tl konjakkia)

Ohjeet

Huuhtele kirsikat ja poista kivet. Soseuta tai hienonna kirsikat. Sekoita sose, sitruunamehu ja hillosokeri kattilassa. Anna kiehua 5 minuuttia, sekoita välillä. Ota kattila liedeltä ja kuori vaahto. Sekoita joukkoon suklaaraaste (ja konjakki). Purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?