Ainekset
100 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
1 1/2 dl Dansukker Tomusokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 1/2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2,25 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
(vettä)
Ohjeet
Sekoita kaikki ainekset kulhossa taikinaksi. Jos taikina tuntuu liian paksulta eikä sekoitu kunnolla, lisää joukkoon 1 rkl vettä tai maitoa. Jaa taikina neljään osaan ja pyöritä niistä pitkät tangot (n. 30 cm). Pane tangot leivinpaperoidulle pellille ja paista uunin keskiosassa 200 asteessa noin 5–10 minuuttia. Leikkaa tangot heti paloiksi. Säilytä pikkuleivät kuivassa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku
Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut
Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään
Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.