Ainekset
12 savoiardikeksiä
2 dl sokeroitua maitokahvia
2 ½ dl vispikermaa
½ dl Dansukker Fariinisokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2–3 dl karpaloita tai puolukoita
Ohjeet
Paloittele savoiardikeksit ja kostuta sokeroidulla maitokahvilla.
Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon fariinisokeri ja vaniljasokeri.
Jaa kostutetut keksit, kinuskinen vaahto ja karpalot kerroksittain jälkiruokakulhoihin. Anna mielellään vetäytyä muutama tunti ennen tarjoilua.
Vinkki!
Korvaa karpalot puolukoilla tai muilla marjoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.