Ainekset
12 savoiardikeksiä
2 dl sokeroitua maitokahvia
2 ½ dl vispikermaa
½ dl Dansukker Fariinisokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2–3 dl karpaloita tai puolukoita
Ohjeet
Paloittele savoiardikeksit ja kostuta sokeroidulla maitokahvilla.
Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon fariinisokeri ja vaniljasokeri.
Jaa kostutetut keksit, kinuskinen vaahto ja karpalot kerroksittain jälkiruokakulhoihin. Anna mielellään vetäytyä muutama tunti ennen tarjoilua.
Vinkki!
Korvaa karpalot puolukoilla tai muilla marjoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!