Ainekset
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
2 tl piparkakkumaustetta
½ tl suolaa
2 dl Dansukker Fariinisokeria
1 dl rypsiöljyä
3 dl vaniljasoijajogurttia
1 dl Dansukker Tummaa siirappia
2 rkl kaurajuomaa
2 dl kohmeisia puolukoita
Kinuski
1 ½ dl kuumennuksen kestävää kasvivispiä
1 ½ dl Dansukker Fariinisokeria
2 palaa vegaanista valkosuklaata
Koristeluun
puolukoita
Ohjeet
Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Voitele 1,5–2 litran vetoinen rengasvuoka.
Sekoita kuivat aineet ja fariinisokeri. Sekoita joukkoon öljy, soijajogurtti, siirappi ja kaurajuoma. Kääntele lopuksi joukkoon kohmeiset puolukat.
Kaada taikina kakkuvuokaan ja paista uunin alatasolla 50–60 minuuttia tai kunnes kakku on juuri ja juuri kypsä.
Anna kakun jäähtyä rauhassa ja kumoa se sitten tarjoiluastialle. Voit kääriä kakun folioon ja säilyttää jääkaapissa tarjoilupäivään. Koristele kakku tarjoilupäivänä.
Valmista kinuski. Mittaa kasvivispi ja fariinisokeri kattilaan. Keitä kinuskiksi. Sekoita lopuksi joukkoon valkosuklaa, joka jähmettää kinuskin niin, ettei se valu kakun pinnalta. Valuta kinuski kakun pinnalle ja koristele heti puolukoilla.
Resepti ja kuva: Vegeviettelys
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!