Kinkkurullia ja sokeriviikunaa

Täytä palvikinkkuviipaleet salaatilla ja sokeriviikunalla ja rullaa tarjolle sinapppimajoneesin kera.

PT55M

1 tunti

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

350 g palvattua ylikypsää kinkkua
200 g kuivattuja viikunoita
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
2 dl omenamehua
5 neilikkaa
2 ruukkua salaattia (esim. tammenlehvä, jääsalaatti, rucola)

Sinappimajoneesi

1 dl Dijon-sinappia
½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 dl majoneesia
1 tl suolaa

Ohjeet

Leikkaa viikunat paloiksi (poista kova kärki). Pane ne kattilaan ja lisää joukkoon siirappi, neilikat ja mehu. Keitä 20 minuuttia ja jäähdytä.

Levitä kinkkuviipaleet leikkuulaudalle ja lisää päälle runsaasti salaattia ja viikunoita. Rullaa ja laita vadille tarjolle. 

Sekoita kaikki sinappimajoneesin aineet ja pursota kinkkurullien päälle ohutta nauhaa.

 

Resepti: Aki Wahlman

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?