Ainekset
100 g voita
1/2 tl suolaa
3 dl vehnäjauhoja
1 rkl vettä tai kermaa
Täyte
150 g palvikinkkua
1 pieni punasipuli
2 dl suppilovahveroita tai muita sieniä
1 rkl rypsiöljyä
1 omena
1 tl Dansukker Tummaa Siirappia
2 dl ruokakermaa
150 g juustoraastetta
1 muna
Ohjeet
Nypi huoneenlämpöinen voi, suola ja vehnäjauhot keskenään murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi tai kerma nopeasti sekoittaen.
Painele taikina halkaisijaltaan 24 cm piirasvuokaan. Paista 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Paloittele palvikinkku. Hienonna punasipuli. Puhdista sienet ja paloittele tarvittaessa. Kuori ja paloittele omena pieniksi kuutioiksi. Kuumenna öljy pannulla. Lisää punasipuli ja sienet. Kääntele hetki, kunnes pehmenevät. Lisää omenakuutiot ja siirappi. Pyöräytä hetki pannulla.
Levitä täytteet piiraspohjan päälle. Sekoita ruokakerma, juustoraaste ja muna keskenään ja kaada seos piirastäytteiden päälle. Jatka kypsentämistä 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia tai kunnes pinta on kauniin värinen ja kiinteä.
Vinkki!
Voit halutessasi lisätä kerman joukkoon pienen määrän sinappia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.