Ainekset
3 munaa
2 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
4 dl vehnäjauhoja
1 ½ tl leivinjauhetta
2 tl luomuappelsiinin kuoriraastetta
200 g maustamatonta tai vaniljatuorejuustoa
100 g (1 dl) sulatettua voita tai margariinia tai rypsiöljyä
1 dl mantelirouhetta
½ dl rusinoita
Kuorrute
2 ½ dl vispikermaa
3 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
keltaista elintarvikeväriä
Ohjeet
Riko munat kulhoon ja lisää joukkoon kaikki muut taikinan ainekset. Sekoita puuhaarukalla tai sähkövatkaimella tasaiseksi taikinaksi ja jaa muffinivuokiin. Paista 200-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia. Jäähdytä.
Vaahdota vispikerma ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla. Värjää vaahto pienellä määrällä keltaista elintarvikeväriä. Pursota kermavaahto jäähtyneiden kuppikakkujen pinnalle.
Vinkki!
Voit sekoittaa kermavaahdon joukkoon myös (appelsiini)tuorejuustoa tai maitorahkaa ja koristella kuppikakut värikkäillä makeisilla tai koristerakeilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.