Ainekset
Kesäsalaatti lisäkkeeksi kahdelle
200 g mozzarellapalloja
200 g mansikkalohkoja
1/2 ruukkua basilikaa
1 punasipuli renkaina
Hedelmäinen salaattikastike
1 munankeltuainen
1 rkl sinappia
1 rkl ketsuppia
1 valkosipulinkynsi
1 rkl Dansukker Fariinisokeria tai Tummaa Muscovadosokeria
1/2 tl suolaa
2 dl rypsiöljyä
1 dl hedelmämehua (esim. nektari)
Ohjeet
Sekoita salaatin ainekset lautaselle tai tarjoilukulhoon.
Laita munankeltuainen leivontakulhoon. Mittaa joukkoon sinappi, ketsuppi, hienonnettu valkosipulinkynsi, sokeri ja suola. Sekoita ainekset keskenään. Valuta joukkoon hiljalleen öljyä koko ajan vatkaten. Seoksesta tulee majoneesimaisen paksu. Lisää lopuksi hedelmämehu ja sekoita. Tarkista maku. Laita salaattikastike pieneen pulloon ja sulje korkki. Säilytä jääkaapissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.