Ainekset
Kesäsalaatti lisäkkeeksi kahdelle
200 g mozzarellapalloja
200 g mansikkalohkoja
1/2 ruukkua basilikaa
1 punasipuli renkaina
Hedelmäinen salaattikastike
1 munankeltuainen
1 rkl sinappia
1 rkl ketsuppia
1 valkosipulinkynsi
1 rkl Dansukker Fariinisokeria tai Tummaa Muscovadosokeria
1/2 tl suolaa
2 dl rypsiöljyä
1 dl hedelmämehua (esim. nektari)
Ohjeet
Sekoita salaatin ainekset lautaselle tai tarjoilukulhoon.
Laita munankeltuainen leivontakulhoon. Mittaa joukkoon sinappi, ketsuppi, hienonnettu valkosipulinkynsi, sokeri ja suola. Sekoita ainekset keskenään. Valuta joukkoon hiljalleen öljyä koko ajan vatkaten. Seoksesta tulee majoneesimaisen paksu. Lisää lopuksi hedelmämehu ja sekoita. Tarkista maku. Laita salaattikastike pieneen pulloon ja sulje korkki. Säilytä jääkaapissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.