Ainekset
Kesäsalaatti lisäkkeeksi kahdelle
200 g mozzarellapalloja
200 g mansikkalohkoja
1/2 ruukkua basilikaa
1 punasipuli renkaina
Hedelmäinen salaattikastike
1 munankeltuainen
1 rkl sinappia
1 rkl ketsuppia
1 valkosipulinkynsi
1 rkl Dansukker Fariinisokeria tai Tummaa Muscovadosokeria
1/2 tl suolaa
2 dl rypsiöljyä
1 dl hedelmämehua (esim. nektari)
Ohjeet
Sekoita salaatin ainekset lautaselle tai tarjoilukulhoon.
Laita munankeltuainen leivontakulhoon. Mittaa joukkoon sinappi, ketsuppi, hienonnettu valkosipulinkynsi, sokeri ja suola. Sekoita ainekset keskenään. Valuta joukkoon hiljalleen öljyä koko ajan vatkaten. Seoksesta tulee majoneesimaisen paksu. Lisää lopuksi hedelmämehu ja sekoita. Tarkista maku. Laita salaattikastike pieneen pulloon ja sulje korkki. Säilytä jääkaapissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?