Kesämarjatorttu

Helppo ja herkullinen kakku keksipohjalla ja ranskankerma-rahkatäytteellä ilman liivatetta. Voit käyttää pinnalla tuoreita marjoja ilman hyytelöä.

10–12 annosta

PT1H

n. 5 tuntia

Arviot (14 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Pohja
15 digestivekeksiä
75 g voita tai margariinia sulatettuna

Täyte
200 g ranskankermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
250 g maitorahkaa

Pinnalle
½ l marjoja
2 dl hyvin laimeaa marjamehua
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

Ohjeet

Hienonna keksit ja kaada sulatettu rasva joukkoon. Sekoita hyvin. Painele seos irtopohjavuokaan (Ø 25 cm).

Sekoita puolet ranskankermasta ja hyytelösokeri Multi kattilassa, kuumenna kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia. Ota kattila liedeltä ja sekoita loput ranskankermasta ja rahka joukkoon. Kaada seos keksipohjan päälle. Hyydytä jääkaapissa.

Laita marjat kakun pinnalle. Sekoita mehu ja hyytelösokeri Multi kattilassa, kuumenna kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia. Ota kattila liedeltä ja anna jäähtyä pari minuuttia. Levitä hyytelöliemi lusikalla marjojen päälle ja anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.

Vinkki!
Käytä pohjaan gluteenittomia keksejä.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?