Ainekset
250 g kirsikoita
250 g tomaatteja
1/4 punainen chili
1 keltasipuli
2 valkosipulinkynttä
1/2 dl balsamietikkaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1 dl Dansukker Fariinisokeria
Ohjeet
Huuhtele kirsikat ja poista kivet. Kalttaa, kuori ja kuutioi tomaatit. Huuhtele chili, poista siemenet ja hienonna. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipuli ja kuullota niitä öljyssä kattilassa muutama minuutti. Lisää loput ainekset kattilaan ja keitä välillä sekoittaen 30–40 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja kuori vaahto huolellisesti. Kaada chutney lämpimään, puhtaaseen purkkiin. Sulje hyvin ja säilytä viileässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?