Ainekset
250 g kirsikoita
250 g tomaatteja
1/4 punainen chili
1 keltasipuli
2 valkosipulinkynttä
1/2 dl balsamietikkaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1 dl Dansukker Fariinisokeria
Ohjeet
Huuhtele kirsikat ja poista kivet. Kalttaa, kuori ja kuutioi tomaatit. Huuhtele chili, poista siemenet ja hienonna. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipuli ja kuullota niitä öljyssä kattilassa muutama minuutti. Lisää loput ainekset kattilaan ja keitä välillä sekoittaen 30–40 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja kuori vaahto huolellisesti. Kaada chutney lämpimään, puhtaaseen purkkiin. Sulje hyvin ja säilytä viileässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.