Ainekset
27 kpl piparkakkuja
2,5 dl vispikermaa
75 g mascarponea
2,5 rkl Dansukker Luomutomusokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Koristeeksi
karpaloita
Dansukker Luomutomusokeria
Ohjeet
Vatkaa vispikerma pehmeäksi vaahdoksi. Lisää joukkoon mascarpone. Vatkaa lopuksi joukkoon sokerit ja vatkaa jämäkäksi vaahdoksi.
Asettele 9 kpl piparkakkuja ympyrän muotoon tarjoilulautaselle. Pursota piparkakkujen päälle vaniljakermaa. Asettele päälle toinen kerros piparkakkuja ja pursota vaniljakermaa päälle. Täytä vielä kolmas kerros samalla tavalla.
Koristele kakku karpaloilla ja tomusokerilla.
Laita kakku jääkaappiin ja anna keksien pehmentyä ainakin 3 tuntia ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?