Kerrospiparikakku - Dansukker

Kerrospiparikakku

9 annosta 15 min + 3 tuntia
Tee piparkakuista ja mascarpone-kermavaahdosta joulun helpoin ja herkullisin keksikakku. Koristele kerrospiparikakku karpaloilla.
Kerrospiparikakku
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 27 kpl piparkakkuja
  • 2,5 dl vispikermaa
  • 75 g mascarponea
  • 2,5 rkl Dansukker Luomutomusokeria
  • 2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Koristeeksi

  • karpaloita
  • Dansukker Luomutomusokeria

Vatkaa vispikerma pehmeäksi vaahdoksi. Lisää joukkoon mascarpone. Vatkaa lopuksi joukkoon sokerit ja vatkaa jämäkäksi vaahdoksi.

Asettele 9 kpl piparkakkuja ympyrän muotoon tarjoilulautaselle. Pursota piparkakkujen päälle vaniljakermaa. Asettele päälle toinen kerros piparkakkuja ja pursota vaniljakermaa päälle. Täytä vielä kolmas kerros samalla tavalla.

Koristele kakku karpaloilla ja tomusokerilla.

Laita kakku jääkaappiin ja anna keksien pehmentyä ainakin 3 tuntia ennen tarjoilua.


;