Kerrospiparikakku

Tee piparkakuista ja mascarpone-kermavaahdosta joulun helpoin ja herkullisin keksikakku. Koristele kerrospiparikakku karpaloilla.

9 annosta

PT10M

15 min + 3 tuntia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

27 kpl piparkakkuja
2,5 dl vispikermaa
75 g mascarponea
2,5 rkl Dansukker Luomutomusokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Koristeeksi
karpaloita
Dansukker Luomutomusokeria

Ohjeet

Vatkaa vispikerma pehmeäksi vaahdoksi. Lisää joukkoon mascarpone. Vatkaa lopuksi joukkoon sokerit ja vatkaa jämäkäksi vaahdoksi.

Asettele 9 kpl piparkakkuja ympyrän muotoon tarjoilulautaselle. Pursota piparkakkujen päälle vaniljakermaa. Asettele päälle toinen kerros piparkakkuja ja pursota vaniljakermaa päälle. Täytä vielä kolmas kerros samalla tavalla.

Koristele kakku karpaloilla ja tomusokerilla.

Laita kakku jääkaappiin ja anna keksien pehmentyä ainakin 3 tuntia ennen tarjoilua.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?