Kermakarkit

Iso satsi kermatoffeekaramelleja, joihin voi lisätä myös suklaata. Karkit voi muotoilla ja koristella eri tavoin.

5 tuntia

Arviot (36 kpl)

Ainekset

5 dl kuohukermaa
5 dl Dansukker Taloussokeria
½ dl Dansukker Tummaa siirappia
(tai 3 dl Taloussokeria ja 2 dl Fariinisokeria)
50 g voita
(100 g tummaa suklaata)
2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Mittaa kerma ja sokeri kattilaan. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää siirappi ja keitä hiljalleen välillä sekoitellen reilun tunnin ajan. Tee pallokoe. Pudota kiehuvaa seosta kylmään veteen. Jos saat muovattua massasta pallon, on kinuski valmista.

Lisää voi, (suklaa) ja vaniljasokeri ja sekoita.

Kaada seos vuokaan, joka on vuorattu öljyllä voidellulla leivinpaperilla. Anna jäähtyä ja leikkaa neliöiksi. Neliöt voi pyöräyttää myös pallosiksi ja asettaa päälle esim. saksanpähkinän. Palloset voi myös litistää ja kastaa esim. wienernougat-rouheeseen.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!