Kermakarkit

Iso satsi kermatoffeekaramelleja, joihin voi lisätä myös suklaata. Karkit voi muotoilla ja koristella eri tavoin.

PT1H

5 tuntia

Arviot (59 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 dl kuohukermaa
5 dl Dansukker Taloussokeria
½ dl Dansukker Tummaa siirappia
(tai 3 dl Taloussokeria ja 2 dl Fariinisokeria)
50 g voita
(100 g tummaa suklaata)
2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Mittaa kerma ja sokeri kattilaan. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää siirappi ja keitä hiljalleen välillä sekoitellen reilun tunnin ajan. Tee pallokoe. Pudota kiehuvaa seosta kylmään veteen. Jos saat muovattua massasta pallon, on kinuski valmista.

Lisää voi, (suklaa) ja vaniljasokeri ja sekoita.

Kaada seos vuokaan, joka on vuorattu öljyllä voidellulla leivinpaperilla. Anna jäähtyä ja leikkaa neliöiksi. Neliöt voi pyöräyttää myös pallosiksi ja asettaa päälle esim. saksanpähkinän. Palloset voi myös litistää ja kastaa esim. wienernougat-rouheeseen.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!