Kermainen pinaattikeitto

4-6 annosta 20 minuuttia
Pinaattikeitto tuoreesta pinaatista saa täyteläistä makua ruokakermasta.
Kermainen pinaattikeitto
Arvioi: (57kpl)

Ainekset

  • 2 rkl voita tai margariinia
  • 1 hienonnettu keltasipuli
  • 2 tl Dansukker Ruokokidesokeria
  • 500 g tuoretta pinaattia
  • 1 l kasvislientä
  • 1 maustemitallinen muskottipähkinää
  • 3 dl ruokakermaa
  • suolaa ja pippuria maun mukaan
  • tuoretta ruohosipulia

Sulata rasva kattilassa. Lisää sipuli ja sokeri ja kuullota pari minuuttia. Lisää pinaatti ja kuullota vielä pari minuuttia kannen alla. Ota vihannekset kattilasta ja hienonna tai sekoita ne pieneen määrään kasvislientä. Kaada vihannekset takaisin kattilaan ja lisää loput kasvisliemestä sekä muskottipähkinä. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä viisi minuuttia. Lisää kerma ja kuumenna, mutta älä keitä. Koristele keitto silputulla ruohosipulilla.

Reseptin on laatinut

Dansukker