Ainekset
200 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
3 dl Dansukker Tomusokeria
3 dl kaurahiutaleita
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Vaahdota rasva ja tomusokeri pehmeäksi, notkeaksi vaahdoksi. Lisää muut ainekset ja sekoita taikinaksi. Pyörittele taikinasta palloja ja pane ne leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paina palloja kevyesti haarukalla. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 10 minuuttia. Säilytä kuivassa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.
Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?