Kaurakeksit

Helppotekoiset kaurakeksit, joita voi halutessaan maustaa vaikkapa suklaarouheella, rusinoilla tai aprikoosilla.

noin 30 kpl

15 minuuttia

Arviot (2228 kpl)

Ainekset

100 g voita tai margariinia
2 ½ dl kaurahiutaleita
¾ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 rkl vehnäjauhoja
1 muna

Ohjeet

Sulata voi tai margariini kasarissa. Sammuta levy. Lisää joukkoon kaurahiutaleet. Anna turvota noin viisi minuuttia. Sekoita joukkoon sokeri, vehnäjauhot ja muna.

Jaa seoksesta pieniä nokareita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 200-asteisessa uunissa 5–7 minuuttia.

Vinkki!
Voit maustaa taikinaa vaniljasokerilla, suklaarouheella, rusinoilla tai pieneksi silputuilla, kuivatuilla hedelmillä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku

Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut

Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään

Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.