Katkarapusalaatti

Limetillä ja tillillä maustettu katkarapusalaatti sisältää myös avokadoa.

2–3 annosta

10 minuuttia

Arviot (92 kpl)

Ainekset

200 g isoja katkarapuja
1 pieni punasipuli
200–300 g smetanaa
1/2 dl tillisilppua
1 tl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia tai Fariinisokeria
1/2 limetin mehu
limepippuria myllystä
1 avokado

Ohjeet

Sulata katkaravut. Kuori ja silppua punasipuli. Laita ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon tillisilppu, siirappi tai fariinisokeri. Lisää limettimehu ja limepippuri. Halkaise avokado ja poista kivi. Koverra hedelmäliha kuoresta ja leikkaa kuutioiksi. Sekoita ainekset kevyesti ja tarkista maku.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?