Kasviscurry

Aasialaisessa kasviscurryssa on porkkanaa, kukkakaalia, kesäkurpitsaa ja papuja.

4 annosta

PT40M

35 minuuttia

Arviot (5 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 sipuli
1 kukkakaali
1 porkkana
2 rkl rypsiöljyä
1 rkl punaista tai keltaista currytahnaa
1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
½–1 tuore punainen chilipalko hienonnettuna
1 rkl Dansukker Fariinisokeria tai Tummaa Muscovadosokeria
1 tlk (400 g) kookosmaitoa
2 dl vettä
1 pieni kesäkurpitsa
200 g pakastepapuja
1 tl suolaa
1 limetin mehu
tuoretta thaibasilikaa

Ohjeet

Lohko sipuli ja paloittele kukkakaali sekä porkkana. Kuumenna öljy kasarissa tai padassa ja lisää currytahna, inkivääri, chili sekä sokeri. Kuullota hetki keskilämmöllä ja lisää kasvikset. Sekoita hetki ja kaada kasariin kookosmaito sekä vesi. Hauduta miedolla lämmöllä niin, että porkkana ja kukkakaali pehmenevät hieman ja paloittele sillä välin kesäkurpitsa sekä pavut ja lisää joukkoon. Kuumenna ja mausta suolalla sekä limettimehulla. Viimeistele hienonnetulla thaibasilikalla ja tarjoile.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?