Ainekset
1 sipuli
1 kukkakaali
1 porkkana
2 rkl rypsiöljyä
1 rkl punaista tai keltaista currytahnaa
1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
½–1 tuore punainen chilipalko hienonnettuna
1 rkl Dansukker Fariinisokeria tai Tummaa Muscovadosokeria
1 tlk (400 g) kookosmaitoa
2 dl vettä
1 pieni kesäkurpitsa
200 g pakastepapuja
1 tl suolaa
1 limetin mehu
tuoretta thaibasilikaa
Ohjeet
Lohko sipuli ja paloittele kukkakaali sekä porkkana. Kuumenna öljy kasarissa tai padassa ja lisää currytahna, inkivääri, chili sekä sokeri. Kuullota hetki keskilämmöllä ja lisää kasvikset. Sekoita hetki ja kaada kasariin kookosmaito sekä vesi. Hauduta miedolla lämmöllä niin, että porkkana ja kukkakaali pehmenevät hieman ja paloittele sillä välin kesäkurpitsa sekä pavut ja lisää joukkoon. Kuumenna ja mausta suolalla sekä limettimehulla. Viimeistele hienonnetulla thaibasilikalla ja tarjoile.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?