Kasvikset ja halloumijuustoa airfryerilla

Airfryerilla valmistat helposti ja nopeasti maistuvat ateriat ilman ylimääräistä rasvaa. Käytä halloumijuuston kanssa erilaisia kasviksia vaihdellen.

2 annosta

35 min

Arviot (10 kpl)

Ainekset

½ kesäkurpitsa
1–2 sipulia
1 paprika
3 valkosipulinkynttä
1 punainen chili
ripaus suolaa
1 rkl Dansukker Tummaa siirappia

Lisäksi
1 pkt halloumijuustoa

Ohjeet

Paloittele kesäkurpitsa suupaloiksi.

Kuori ja paloittele paprika ja valkosipulinkynnet.

Kuori ja hienonna chili.

Laita ainekset kulhoon ja pyöräytä joukkoon ripaus suolaa ja tummaa siirappia.

Lämmitä airfryer 200 asteeseen ja laita ainekset laitteeseen. Kypsennä 15 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat saaneet kauniin värin.

Ota kasvikset pois laitteesta ja lisää viipaloitu halloumijuusto. Kuumenna,  kunnes juustossa on kaunis väri. Tarjoa kasvisten kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.