Ainekset
500 g vihreitä tai punaisia karviaisia
500 g kesäkurpitsaa
1 sitruunan mehu
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
kourallinen mintunlehtiä
Ohjeet
Perkaa karviaiset. Kuori kesäkurpitsat, halkaise ja poista keskellä oleva siemenpesä. Paloittele kurpitsat.
Mittaa ainekset kattilaan. Kuumenna varovasti, kunnes pohjalle erittyy nestettä. Keitä kunnes ainekset soseutuvat.
Jauha seos sosemyllyllä kattilaan. Lisää hillo-marmeladisokeri, kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä 2 - 5 minuuttia. Kuori vaahto pinnalta ja kaada puhtaisiin, kuumiin tölkkeihin. Sulje puhtailla kansilla ja säilytä jäähtyneenä kylmässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?