Karviais-kesäkurpitsamarmeladi

Vihreät tai punaiset karviaismarjat ja kesäkurpitsa sopivat hyvin marmeladiin.

PT55M

50 minuuttia

Arviot (84 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g vihreitä tai punaisia karviaisia
500 g kesäkurpitsaa
1 sitruunan mehu
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
kourallinen mintunlehtiä

Ohjeet

Perkaa karviaiset. Kuori kesäkurpitsat, halkaise ja poista keskellä oleva siemenpesä. Paloittele kurpitsat.

Mittaa ainekset kattilaan. Kuumenna varovasti, kunnes pohjalle erittyy nestettä. Keitä kunnes ainekset soseutuvat.

Jauha seos sosemyllyllä kattilaan. Lisää hillo-marmeladisokeri, kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä 2 - 5 minuuttia. Kuori vaahto pinnalta ja kaada puhtaisiin, kuumiin tölkkeihin. Sulje puhtailla kansilla ja säilytä jäähtyneenä kylmässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.