Karviais-kesäkurpitsamarmeladi

Vihreät tai punaiset karviaismarjat ja kesäkurpitsa sopivat hyvin marmeladiin.

PT55M

50 minuuttia

Arviot (84 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g vihreitä tai punaisia karviaisia
500 g kesäkurpitsaa
1 sitruunan mehu
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
kourallinen mintunlehtiä

Ohjeet

Perkaa karviaiset. Kuori kesäkurpitsat, halkaise ja poista keskellä oleva siemenpesä. Paloittele kurpitsat.

Mittaa ainekset kattilaan. Kuumenna varovasti, kunnes pohjalle erittyy nestettä. Keitä kunnes ainekset soseutuvat.

Jauha seos sosemyllyllä kattilaan. Lisää hillo-marmeladisokeri, kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä 2 - 5 minuuttia. Kuori vaahto pinnalta ja kaada puhtaisiin, kuumiin tölkkeihin. Sulje puhtailla kansilla ja säilytä jäähtyneenä kylmässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!