Ainekset
4 kananmunaa
1 ¾ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Kostutus
noin 1 dl maitoa
Täyte
250 g maitorahkaa
250 g mansikkahilloa
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
Kuorrutus
2 ½ dl kuohukermaa
½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Koristeluun
1–2 pkt värikkäitä lastenkeksejä
2 dl mansikoita
valkosuklaata
Ohjeet
Voitele ja leivitä tasapohjainen kakkuvuoka (ø 22 cm, reuna 5–6 cm) Vatkaa huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää jauho-leivinjauheseos kevyesti sekoittaen joukkoon. Kaada taikina vuokaan.
Paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia. Kokeile kypsyys kakun keskeltä cocktailtikulla. Jäähdytä 10 minuuttia ja kumoa kakku leivinpaperin päälle.
Leikkaa jäähtynyt kakku kolmeksi levyksi. Kostuta kakkulevyt maidolla, sitä mukaan kuin täytät kakkua. Sekoita rahka, hillo ja vaniljasokeri. Levitä puolet täytteestä pohjalevylle, aseta keskilevy täytteen päälle. Levitä loput täytteestä kakkulevylle ja aseta kansilevy päälle.
Vaahdota kerma ja mausta vaahto sokerilla. Peitä kakun pinta ja reunat vaahdolla. Asettele keksit kakun reunaan karuselliksi ja mansikat kakun pinnalle.
Ripottele rouhittua valkosuklaata kakun keskelle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.