Ainekset
100 g kuivattuja karpaloita
3 dl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
100 g huoneenlämpöistä voita
3 kananmunaa
6 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl kardemummaa
1 tl kanelia
Ohjeet
Silppua karpalot. Vaahdota sokeri ja rasva. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään ja kääntele taikinan joukkoon. Sekoita lopuksi joukkoon karpalot.
Jaa taikina 4 osaan ja muotoile niistä tasaiset tangot. Pane tangot leivinpaperoidulle pellille ja painele niitä hieman litteämmiksi.
Paista 175 asteessa 15 minuuttia.
Ota pelti uunista ja alenna uunin lämpötila 120 asteeseen.
Leikkaa pötköt vinoittain viipaleiksi, levittele niin että viipaleiden väliin jää raot. Laita pelti takaisin uuniin 20 minuutiksi. Kytke uunin lämpö pois, avaa uuninluukku raolleen ja anna biscottien kuivua jälkilämmössä vielä 20–30 minuuttia. Siirrä ritilälle jäähtymään.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!