Karpalobiscotit - Dansukker

Karpalobiscotit

n. 40 kpl 45 minuuttia
Dippaa kahviin, nauti glögin kanssa – rouskuvat karpalobiscotit maistuvat milloin vaan. Helpot keksikorput ovat myös maukas itse tehty ruokalahja ystävälle.
Karpalobiscotit
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 100 g kuivattuja karpaloita
  • 3 dl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
  • 100 g huoneenlämpöistä voita
  • 3 kananmunaa
  • 6 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 1 tl kardemummaa
  • 1 tl kanelia

Silppua karpalot. Vaahdota sokeri ja rasva. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään ja kääntele taikinan joukkoon. Sekoita lopuksi joukkoon karpalot.

Jaa taikina 4 osaan ja muotoile niistä tasaiset tangot. Pane tangot leivinpaperoidulle pellille ja painele niitä hieman litteämmiksi.

Paista 175 asteessa 15 minuuttia.

Ota pelti uunista ja alenna uunin lämpötila 120 asteeseen.

Leikkaa pötköt vinoittain viipaleiksi, levittele niin että viipaleiden väliin jää raot. Laita pelti takaisin uuniin 20 minuutiksi. Kytke uunin lämpö pois, avaa uuninluukku raolleen ja anna biscottien kuivua jälkilämmössä vielä 20–30 minuuttia. Siirrä ritilälle jäähtymään.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;