Karpalobiscotit

Dippaa kahviin, nauti glögin kanssa – rouskuvat karpalobiscotit maistuvat milloin vaan. Helpot keksikorput ovat myös maukas itse tehty ruokalahja ystävälle.

n. 40 kpl

45 minuuttia

Arviot (15 kpl)

Ainekset

100 g kuivattuja karpaloita
3 dl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
100 g huoneenlämpöistä voita
3 kananmunaa
6 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl kardemummaa
1 tl kanelia

Ohjeet

Silppua karpalot. Vaahdota sokeri ja rasva. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään ja kääntele taikinan joukkoon. Sekoita lopuksi joukkoon karpalot.

Jaa taikina 4 osaan ja muotoile niistä tasaiset tangot. Pane tangot leivinpaperoidulle pellille ja painele niitä hieman litteämmiksi.

Paista 175 asteessa 15 minuuttia.

Ota pelti uunista ja alenna uunin lämpötila 120 asteeseen.

Leikkaa pötköt vinoittain viipaleiksi, levittele niin että viipaleiden väliin jää raot. Laita pelti takaisin uuniin 20 minuutiksi. Kytke uunin lämpö pois, avaa uuninluukku raolleen ja anna biscottien kuivua jälkilämmössä vielä 20–30 minuuttia. Siirrä ritilälle jäähtymään.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!