Karpalo-banaanihillo

noin 3,5 dl 30 minuuttia
Banaani pehmentää kirpeää karpaloa tässä monikäyttöisessä herkkuhillossa.
Karpalo-banaanihillo
Arvioi: (6kpl)

Ainekset

  • 200 g karpaloita, pakaste
  • 1 (100 g) banaani kuorittuna ja pilkottuna
  • ripaus muskottipähkinää
  • 150 g (1,75 dl) Dansukker Hillosokeria
  • 3 rkl Dansukker Tummaa Muscovado- tai Fariinisokeria
  • ½ dl vettä

1. Mittaa kohmeiset marjat ja muut aineet kattilaan.

2. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 10 minuuttia välillä sekoittaen.

3. Kuori vaahto, jäähdytä hetki ja purkita. Säilytä jääkaapissa. 

Nauti karpalo-banaanihillo leivonnaisten täytteenä, pyöräytä hilloa suloisen pehmeän smoothien joukkoon tai tarjoa vahvanmakuisten liharuokien lisukkeena.

Reseptin on laatinut

Dansukker