Karamellisoitua härkistä

Tee härkäpapusuikaleista herkullista itämaisesti maustettua kasvisruokaa riisin kera. Viimeistele karamellisoitu härkis tuoreella korianterilla.

2–3 annosta

PT25M

20 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

250 g härkäpapusuikaleita

1 rkl seesami- tai rypsiöljyä

2 rkl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria

¾ dl tamarindikastiketta tai soijakastiketta

2 valkosipulinkynttä

1 rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna

½ tl chilihiutaleita

2 dl vettä

Lisäksi

2 rkl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria

Lisäksi

1 rkl seesaminsiemeniä

tuoretta korianteria  

Ohjeet

Ota härkäpapusuikaleet esiin ja kuumenna öljy pannulla. Paista härkäpapusuikaleita hetki kovalla lämmöllä käännellen. Lisää joukkoon fariinisokeri ja tamarindi- tai soijakastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja inkivääri ja lisää pannulle. Ripottele joukkoon myös chilihiutaleet ja vesi. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Ota puhdas paistinpannu ja sulata fariinisokeri keskilämmöllä koko ajan sekoittaen. Varo polttamasta. Lisää joukkoon ruoasta valutettua lientä ja kiehauta hetki. Kaada seos ruoan joukkoon. Tarkista maku. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä ja tuoretta korianteria.

Tarjoa keitetyn tai paistetun riisin kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?