Karamellisoitua härkistä

Tee härkäpapusuikaleista herkullista itämaisesti maustettua kasvisruokaa riisin kera. Viimeistele karamellisoitu härkis tuoreella korianterilla.

2–3 annosta

20 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

250 g härkäpapusuikaleita

1 rkl seesami- tai rypsiöljyä

2 rkl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria

¾ dl tamarindikastiketta tai soijakastiketta

2 valkosipulinkynttä

1 rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna

½ tl chilihiutaleita

2 dl vettä

Lisäksi

2 rkl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria

Lisäksi

1 rkl seesaminsiemeniä

tuoretta korianteria  

Ohjeet

Ota härkäpapusuikaleet esiin ja kuumenna öljy pannulla. Paista härkäpapusuikaleita hetki kovalla lämmöllä käännellen. Lisää joukkoon fariinisokeri ja tamarindi- tai soijakastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja inkivääri ja lisää pannulle. Ripottele joukkoon myös chilihiutaleet ja vesi. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Ota puhdas paistinpannu ja sulata fariinisokeri keskilämmöllä koko ajan sekoittaen. Varo polttamasta. Lisää joukkoon ruoasta valutettua lientä ja kiehauta hetki. Kaada seos ruoan joukkoon. Tarkista maku. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä ja tuoretta korianteria.

Tarjoa keitetyn tai paistetun riisin kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?