Karamellisoitua härkistä - Dansukker

Karamellisoitua härkistä

2–3 annosta 20 minuuttia
Tee härkäpapusuikaleista herkullista itämaisesti maustettua kasvisruokaa riisin kera. Viimeistele karamellisoitu härkis tuoreella korianterilla.
Karamellisoitua härkistä
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 250 g härkäpapusuikaleita
  • 1 rkl seesami- tai rypsiöljyä
  • 2 rkl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
  • ¾ dl tamarindikastiketta tai soijakastiketta
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
  • ½ tl chilihiutaleita
  • 2 dl vettä

Lisäksi

  • 2 rkl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria

Lisäksi

  • 1 rkl seesaminsiemeniä
  • tuoretta korianteria

Ota härkäpapusuikaleet esiin ja kuumenna öljy pannulla. Paista härkäpapusuikaleita hetki kovalla lämmöllä käännellen. Lisää joukkoon fariinisokeri ja tamarindi- tai soijakastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja inkivääri ja lisää pannulle. Ripottele joukkoon myös chilihiutaleet ja vesi. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Ota puhdas paistinpannu ja sulata fariinisokeri keskilämmöllä koko ajan sekoittaen. Varo polttamasta. Lisää joukkoon ruoasta valutettua lientä ja kiehauta hetki. Kaada seos ruoan joukkoon. Tarkista maku. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä ja tuoretta korianteria.

Tarjoa keitetyn tai paistetun riisin kanssa.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;