Karamellisoitua härkistä

Tee härkäpapusuikaleista herkullista itämaisesti maustettua kasvisruokaa riisin kera. Viimeistele karamellisoitu härkis tuoreella korianterilla.

2–3 annosta

PT25M

20 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

250 g härkäpapusuikaleita

1 rkl seesami- tai rypsiöljyä

2 rkl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria

¾ dl tamarindikastiketta tai soijakastiketta

2 valkosipulinkynttä

1 rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna

½ tl chilihiutaleita

2 dl vettä

Lisäksi

2 rkl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria

Lisäksi

1 rkl seesaminsiemeniä

tuoretta korianteria  

Ohjeet

Ota härkäpapusuikaleet esiin ja kuumenna öljy pannulla. Paista härkäpapusuikaleita hetki kovalla lämmöllä käännellen. Lisää joukkoon fariinisokeri ja tamarindi- tai soijakastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja inkivääri ja lisää pannulle. Ripottele joukkoon myös chilihiutaleet ja vesi. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Ota puhdas paistinpannu ja sulata fariinisokeri keskilämmöllä koko ajan sekoittaen. Varo polttamasta. Lisää joukkoon ruoasta valutettua lientä ja kiehauta hetki. Kaada seos ruoan joukkoon. Tarkista maku. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä ja tuoretta korianteria.

Tarjoa keitetyn tai paistetun riisin kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.