Karamellisoidut perunat

Tanskalaisiin perinnejouluruokiin kuuluvat ankka ja karamellisoidut perunat.

4–6 annosta

PT55M

1 tunti

Arviot (85 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg pieniä, kiinteitä perunoita
1 dl Dansukker Taloussokeria
25 g voita

Ohjeet

Keitä perunat suolatussa vedessä kypsiksi ja valuta.

Sulata sokeri pannussa. Älä sekoita! Lisää voi ja sen jälkeen perunat. Sekoita varovasti ja anna paistua noin 15 minuuttia.

Vinkki!
Nämä tanskalaiseen jouluun kuuluvat klassikkoperunat nautitaan esimerkiksi ankan kera. 
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.