Karamellisoidut perunat

Tanskalaisiin perinnejouluruokiin kuuluvat ankka ja karamellisoidut perunat.

4–6 annosta

1 tunti

Arviot (78 kpl)

Ainekset

1 kg pieniä, kiinteitä perunoita
1 dl Dansukker Taloussokeria
25 g voita

Ohjeet

Keitä perunat suolatussa vedessä kypsiksi ja valuta.

Sulata sokeri pannussa. Älä sekoita! Lisää voi ja sen jälkeen perunat. Sekoita varovasti ja anna paistua noin 15 minuuttia.

Vinkki!
Nämä tanskalaiseen jouluun kuuluvat klassikkoperunat nautitaan esimerkiksi ankan kera. 
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!