Ainekset
4–5 porkkanaa
4–5 punajuurta
4–5 naurista tai juuripersiljaa
6–8 pikkusipulia tai 2–3 sipulia lohkoina
2 l vettä
½ tl suolaa
Lisäksi
25 g voita
3–4 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
mustapippuria rouheena
Ohjeet
1. Kuori kasvikset. Leikkaa ne isohkoiksi kuutioiksi tai lohkoiksi. Kiehauta vesi ja mausta se suolalla. Lisää kasvikset ja anna kiehua muutaman minuutin ajan. Valuta.
2. Kuumenna voi pannulla ja lisää esikeitetyt kasvikset. Mausta pinta ruokokidesokerilla ja mustapippurilla. Sekoita lämpöä vähentäen, kunnes kasvikset saavat kiiltävän pinnan ja kypsyvät hiukan lisää.
3. Tarjoa kasvikset paistin, paistetun lihan tai kanan kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!