Karamellisoidut kasvikset - Dansukker

Karamellisoidut kasvikset

4 annosta 25 minuuttia
Tarjoa karamellisoidut juurekset ja sipulit paistin, paistetun lihan tai kanan kanssa.
Karamellisoidut kasvikset
Arvioi: (11kpl)

Ainekset

  • 4–5 porkkanaa
  • 4–5 punajuurta
  • 4–5 naurista tai juuripersiljaa
  • 6–8 pikkusipulia tai 2–3 sipulia lohkoina
  • 2 l vettä
  • ½ tl suolaa

Lisäksi

  • 25 g voita
  • 3–4 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
  • mustapippuria rouheena

1. Kuori kasvikset. Leikkaa ne isohkoiksi kuutioiksi tai lohkoiksi. Kiehauta vesi ja mausta se suolalla. Lisää kasvikset ja anna kiehua muutaman minuutin ajan. Valuta.

2. Kuumenna voi pannulla ja lisää esikeitetyt kasvikset. Mausta pinta ruokokidesokerilla ja mustapippurilla. Sekoita lämpöä vähentäen, kunnes kasvikset saavat kiiltävän pinnan ja kypsyvät hiukan lisää.

3. Tarjoa kasvikset paistin, paistetun lihan tai kanan kanssa.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;