Karamellisoidut kasvikset

Tarjoa karamellisoidut juurekset ja sipulit paistin, paistetun lihan tai kanan kanssa.

4 annosta

25 minuuttia

Arviot (12 kpl)

Ainekset

4–5 porkkanaa
4–5 punajuurta
4–5 naurista tai juuripersiljaa
6–8 pikkusipulia tai 2–3 sipulia lohkoina
2 l vettä
½ tl suolaa

Lisäksi
25 g voita
3–4 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
mustapippuria rouheena

Ohjeet

1. Kuori kasvikset. Leikkaa ne isohkoiksi kuutioiksi tai lohkoiksi. Kiehauta vesi ja mausta se suolalla. Lisää kasvikset ja anna kiehua muutaman minuutin ajan. Valuta.

2. Kuumenna voi pannulla ja lisää esikeitetyt kasvikset. Mausta pinta ruokokidesokerilla ja mustapippurilla. Sekoita lämpöä vähentäen, kunnes kasvikset saavat kiiltävän pinnan ja kypsyvät hiukan lisää.

3. Tarjoa kasvikset paistin, paistetun lihan tai kanan kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!