Kanelisokerimantelit

15 minuuttia
Kanelisokerissa pyöritellyt mantelit ovat ihastuttavaa pientä tarjottavaa glögin seurana. Näitä voit pakata myös kauniiseen lasipurkkiin joululahjaksi.
Kanelisokerimantelit
Arvioi: ( 0 kpl)

Ainekset

  • 120 g manteleita
  • ½ d Dansukker Glukoosisiirappia
  • ½ dl vettä

Pinnalle

  • Dansukker Kanelisokeria

Mittaa glukoosisiirappi ja vesi pieneen kasariin ja keitä aluksi kovalla lämmöllä koko ajan sekoittaen ja tiputa pian lämpöä. Sekoita, kunnes liemi on sakea ja siirappimainen. Nosta kasari liedeltä. Lisää mantelit ja sekoita.

Kaada kanelisokeri lautaselle ja kääntele siirappiset mantelit seoksessa. Säilytä mantelit kuivassa, kannellisessa rasiassa huoneenlämmössä.

Reseptin on laatinut

Dansukker