Ainekset
120 g manteleita
½ d Dansukker Glukoosisiirappia
½ dl vettä
Pinnalle
Dansukker Kanelisokeria
Ohjeet
Mittaa glukoosisiirappi ja vesi pieneen kasariin ja keitä aluksi kovalla lämmöllä koko ajan sekoittaen ja tiputa pian lämpöä. Sekoita, kunnes liemi on sakea ja siirappimainen. Nosta kasari liedeltä. Lisää mantelit ja sekoita.
Kaada kanelisokeri lautaselle ja kääntele siirappiset mantelit seoksessa. Säilytä mantelit kuivassa, kannellisessa rasiassa huoneenlämmössä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?