Kanelisokerimantelit

Kanelisokerissa pyöritellyt mantelit ovat ihastuttavaa pientä tarjottavaa glögin seurana. Näitä voit pakata myös kauniiseen lasipurkkiin joululahjaksi.

PT10M

15 minuuttia

Arviot (1 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

120 g manteleita
½ d Dansukker Glukoosisiirappia
½ dl vettä

Pinnalle
Dansukker Kanelisokeria

Ohjeet

Mittaa glukoosisiirappi ja vesi pieneen kasariin ja keitä aluksi kovalla lämmöllä koko ajan sekoittaen ja tiputa pian lämpöä. Sekoita, kunnes liemi on sakea ja siirappimainen. Nosta kasari liedeltä. Lisää mantelit ja sekoita.

Kaada kanelisokeri lautaselle ja kääntele siirappiset mantelit seoksessa. Säilytä mantelit kuivassa, kannellisessa rasiassa huoneenlämmössä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?