Ainekset
Pohja
150 g Bastogne-keksejä (13 kpl)
60 g voita
Täyte
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
2 rkl luomuceyloninkanelia
4 liivatelehteä
n. 3 rkl vettä
Koristeluun
Dansukker Tummalla siirapilla leivottuja piparkakkuja
kanelitankoja
suklaamanteleita
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (ø 21–22 cm) pohjalle.
Sulata voi. Murskaa keksit esim. tehosekoittimessa hienoksi murskeeksi, lisää voisula ja sekoita seos tasaiseksi. Painele seos irtopohjavuoan pohjalle. Nosta jääkaappiin kovettumaan.
Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.
Sekoita siirappi, tuorejuusto ja kaneli vispilällä tasaiseksi seokseksi. Vaahdota vaniljakastike toisessa kulhossa.
Purista vesi liivatteista ja liuota ne kuumaan vesitilkkaan. Valuta seos ohuena nauhana tuorejuustomassaan samalla sekoittaen. Lisää vaahdotettu vaniljakastike varovasti sekoittaen joukkoon, sekoita tasaiseksi.
Kaada täyte kovettuneen pohjan päälle vuokaan ja tasoita pinta. Peitä vuoka ja nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Siirrä kakku tarjoiluvadille ja koristele pipareilla, kanelitangoilla, suklaamanteleilla ja tomusokerilla.
Alkuperäinen resepti + kuva: Piece by Piece
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?