Ainekset
Pohja
150 g Bastogne-keksejä (13 kpl)
60 g voita
Täyte
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
2 rkl luomuceyloninkanelia
4 liivatelehteä
n. 3 rkl vettä
Koristeluun
Dansukker Tummalla siirapilla leivottuja piparkakkuja
kanelitankoja
suklaamanteleita
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (ø 21–22 cm) pohjalle.
Sulata voi. Murskaa keksit esim. tehosekoittimessa hienoksi murskeeksi, lisää voisula ja sekoita seos tasaiseksi. Painele seos irtopohjavuoan pohjalle. Nosta jääkaappiin kovettumaan.
Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.
Sekoita siirappi, tuorejuusto ja kaneli vispilällä tasaiseksi seokseksi. Vaahdota vaniljakastike toisessa kulhossa.
Purista vesi liivatteista ja liuota ne kuumaan vesitilkkaan. Valuta seos ohuena nauhana tuorejuustomassaan samalla sekoittaen. Lisää vaahdotettu vaniljakastike varovasti sekoittaen joukkoon, sekoita tasaiseksi.
Kaada täyte kovettuneen pohjan päälle vuokaan ja tasoita pinta. Peitä vuoka ja nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Siirrä kakku tarjoiluvadille ja koristele pipareilla, kanelitangoilla, suklaamanteleilla ja tomusokerilla.
Alkuperäinen resepti + kuva: Piece by Piece
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!