Ainekset
Pohja
150 g Bastogne-keksejä (13 kpl)
60 g voita
Täyte
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
2 rkl luomuceyloninkanelia
4 liivatelehteä
n. 3 rkl vettä
Koristeluun
Dansukker Tummalla siirapilla leivottuja piparkakkuja
kanelitankoja
suklaamanteleita
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (ø 21–22 cm) pohjalle.
Sulata voi. Murskaa keksit esim. tehosekoittimessa hienoksi murskeeksi, lisää voisula ja sekoita seos tasaiseksi. Painele seos irtopohjavuoan pohjalle. Nosta jääkaappiin kovettumaan.
Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.
Sekoita siirappi, tuorejuusto ja kaneli vispilällä tasaiseksi seokseksi. Vaahdota vaniljakastike toisessa kulhossa.
Purista vesi liivatteista ja liuota ne kuumaan vesitilkkaan. Valuta seos ohuena nauhana tuorejuustomassaan samalla sekoittaen. Lisää vaahdotettu vaniljakastike varovasti sekoittaen joukkoon, sekoita tasaiseksi.
Kaada täyte kovettuneen pohjan päälle vuokaan ja tasoita pinta. Peitä vuoka ja nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Siirrä kakku tarjoiluvadille ja koristele pipareilla, kanelitangoilla, suklaamanteleilla ja tomusokerilla.
Alkuperäinen resepti + kuva: Piece by Piece
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.