Kanavartaat

10–12 kpl 12 tuntia
Marinoidut broilerinfileepalat (ja tuore ananas) grillataan vartaissa ja tarjoillaan ranskankerma- tai jogurttikastikkeen kera.
Kanavartaat
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 500 g broilerinfileetä
  • (500 g tuoretta ananasta)

Marinadi

  • 2 rkl Dansukker Tummaa siirappia
  • 1 dl persikka- tai mangososetta
  • 1 rkl etikkaa
  • 2 tl currya jauheena
  • ½ tl suolaa

Grillaukseen

  • öljyä

Lisäksi

  • 200 g ranskankermaa tai maustamatonta jogurttia
  • 2 tl Dansukker Tummaa siirappia
  • ripaus suolaa
  • ½ ruukkua korianteria tai minttua
  • mustapippuria myllystä

Paloittele broilerinfileet sopiviksi suupaloiksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja laita broileripalat marinadiin maustumaan muutamaksi tunniksi tai yön yli.

(Paloittele ananas sopiviksi suupaloiksi.) Pujota ainekset varrastikkuihin. Mikäli käytät puisia varrastikkuja, laita ne veteen likoamaan viideksitoista minuutiksi ennen käyttöä.

Grillaa kuumassa öljytyssä grillissä välillä käännellen.

Valmista seuraksi kastike. Sekoita ranskankerman tai jogurtin joukkoon siirappia, ripaus suolaa ja hienonnettua korianteria tai minttua. Rouhi joukkoon mustapippuria. Tarkista maku.

Reseptin on laatinut

Dansukker