Kanapasta

Erilaisia kasviksia lisäämällä tai niitä vaihtelemalla saat broilerikastikkeeseen uutta makua.

4 annosta

PT25M

20 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g broilerinfileetä
2 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
½ tl suolaa
1 iso sipuli
1–2 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
200 g herkkusieniä
(1/2–1 punainen chilipaprika)
100 g miniluumutomaatteja tai kirsikkatomaatteja
50–100 g tuoretta pinaattia
2 ½ dl ruokakermaa tai kaurakermaa
1–2 tl kuivattua rakuunaa
mustapippuria myllystä
Lisäksi
1 ½ l vettä
1 tl suolaa
500 pastaa

Ohjeet

Ota broilerinfileet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Leikkaa ne sopiviksi suupaloiksi.

Kuumenna öljy pannulla. Paista broilerinfileepalat kauttaaltaan ja lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet. Mausta suolalla.

Hienonna sipuli ja lisää pannulle yhdessä vaalean siirapin kanssa.

Lohko herkkusienet ja hienonna chilipaprika, jos haluat ruokaan hieman tulisuutta. Lisää ainekset pannulle puolitettujen tomaattien ja pinaatin kanssa. Kääntele, kunnes pinaatti kutistuu ja tomaatit hieman pehmenevät.

Lisää kerma, kuivattua rakuunaa ja mustapippuria myllystä. Tarkista maku.

Keitä seuraksi pasta suolalla maustetussa vedessä. Valuta. Sekoita pasta kastikkeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Vinkki!
Erilaisia kasviksia lisäämällä/vaihtelemalla saat kastikkeeseen uutta makua.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.