Kananpoikaa marinadissa

6 annosta 1 tunti + marinointi
Yön yli marinoituja, ohuita kanapihvejä pannulla paistettujen kasvisten kera.
Kananpoikaa marinadissa
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 600–700 g (6–8 kpl) broilerin ohuita rintafileepihvejä

Marinadi

  • 2 rkl Dansukker Muscovadosiirappia
  • ¼ tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 1 dl valkoviiniä
  • ½ dl öljyä
  • 2 rkl kanafondia
  • 1 sitruunan keltainen kuoriraaste
  • ½ tl karkeaksi rouhittua valkopippuria

Kasvikset

  • 1 punainen paprika
  • 1 keltainen paprika
  • 10 cm pala purjoa
  • 1 punasipuli
  • 1 rkl voita tai margariinia
  • 1 rkl Dansukker Muscovadosiirappia
  • suolaa, rouhittua mustapippuria

Sekoita marinadin aineet kulhossa ja nosta broilerinfileet marinadiin. Sekoita, peitä kelmulla ja anna maustua jääkaapissa parista tunnista seuraavaan päivään. Ota broilerinfileet huoneenlämpöön puoleksi tunniksi ennen paistoa. Nosta fileet uunivuokaan, paista uunissa 175 asteessa noin 20 minuuttia. Voit myös grillata tai paistaa pihvit paistinpannussa, käytä lempeää lämpöä jotta pihvien pinta ei tummu liikaa.

Paloittele esikäsitellyt kasvikset. Kuumenna rasva ja muscovadosiirappi pannussa, lisää kasvispalat ja paista niitä miedolla lämmöllä, noin 10 minuuttia, silloin tällöin kääntäen. Mausta suolalla ja pippurilla. Nauti kanapihvien kanssa.

Reseptin on laatinut

Dansukker