Kana-pitaleivät

Kana-pitaleivät sopivat lounaaksi, välipalaksi ja illanistujaisiin. Grillattu broileri on mureaa ja maistuu herkulliselta pitaleivän välissä. Voit halutessasi myös paistaa pannulla broilerinfileesuikaleita.

4 annosta

15 minuuttia

Arviot (1 kpl)

Ainekset

4 pitaleipää, rieskaa tai tortillaa

4 salaatinlehteä

1 punasipuli

2 tomaattia

1 avokado

½ grillattu broileri

Kastike

1 prk kermaviiliä

1 omena

2 tl currya

2 tl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia

Ohjeet

Ota salaatinlehdet esille. Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Huuhtele tomaatit ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Paloittele tai hienonna avokado. Poista broilerista nahka ja revi suupaloiksi.

Valmista kastike. Laita kermaviili kulhoon. Kuori omena ja raasta. Sekoita raaste kermaviilin joukkoon. Mausta currylla ja vaalealla siirapilla. Tarkista maku.

Lämmitä pitaleivät ja täytä. Valuta lopuksi ainesten päälle kastiketta.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.