Ainekset
400 g broilerinfileetä (tai broilerisuikaleita)
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
1 pieni purjosipuli
3 rkl rypsiöljyä
1,2 l vettä
2 kanaliemi- tai kasvisliemikuutiota
1 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
ripaus cayennepippuria
50 g pastaa
tuoretta persiljaa
Pinnalle
1 dl ranskankermaa
1–2 tl currya
1 tl Dansukker Ruokokidesokeria
ripaus suolaa
Ohjeet
Puolita paprikat ja poista siemenet, leikkaa suikaleiksi tai kuutioiksi. Halkaise purjo ja huuhtele lehtien välit, leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
Paloittele broilerinfileet suikaleiksi. Kuumenna öljy kattilassa ja paista ne kauttaaltaan.
Lisää sitten paloitellut kasvikset ja kääntele hetki kovalla lämmöllä. Lisää vesi, murennetut liemikuutiot, sokeri ja cayennepippuri. Anna kiehahtaa.
Lisää pasta ja anna kiehua hiljalleen noin 6–8 minuuttia.
Tarkista maku.
Lisää joukkoon hienonnettua persiljaa.
Sekoita ranskankerma ja mausteet. Tarjoa keiton kera.
Vinkki!
Paprikan sijaan voit käyttää myös muita kasviksia ja purjon voi korvata keltasipulilla. Yrteistä myös korianteri sopii mainiosti keittoon.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.