Kana-pastakeitto

Herkullinen kana-pastakeitto kasviksilla valmistuu nopeasti arjen kiireissä. Helppo broilerikeitto kruunataan maustetulla ranskankermanokareella.

4 annosta

PT25M

30 minuuttia

Arviot (34 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

400 g broilerinfileetä (tai broilerisuikaleita)
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
1 pieni purjosipuli
3 rkl rypsiöljyä
1,2 l vettä
2 kanaliemi- tai kasvisliemikuutiota
1 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
ripaus cayennepippuria
50 g pastaa
tuoretta persiljaa

Pinnalle
1 dl ranskankermaa
1–2 tl currya
1 tl Dansukker Ruokokidesokeria
ripaus suolaa

Ohjeet

Puolita paprikat ja poista siemenet, leikkaa suikaleiksi tai kuutioiksi. Halkaise purjo ja huuhtele lehtien välit, leikkaa ohuiksi suikaleiksi.

Paloittele broilerinfileet suikaleiksi. Kuumenna öljy kattilassa ja paista ne kauttaaltaan.

Lisää sitten paloitellut kasvikset ja kääntele hetki kovalla lämmöllä. Lisää vesi, murennetut liemikuutiot, sokeri ja cayennepippuri. Anna kiehahtaa.

Lisää pasta ja anna kiehua hiljalleen noin 6–8 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää joukkoon hienonnettua persiljaa.

Sekoita ranskankerma ja mausteet. Tarjoa keiton kera. 

Vinkki!
Paprikan sijaan voit käyttää myös muita kasviksia ja purjon voi korvata keltasipulilla. Yrteistä myös korianteri sopii mainiosti keittoon.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?