Ainekset
2–3 rkl chiliöljyä
400 g broilerinfileesuikaleita
1/2 tl suolaa
2–3 porkkanaa
2 punasipulia
100 g vihreitä papuja
2–3 kaffirlimetinlehteä
3 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl chiliöljyä
1 rkl vihreää currytahnaa
1 prk (4 dl) kookosmaitoa
Lisäksi
reilusti vettä
200 g nuudeleita
thaibasilikaa
Ohjeet
Kuori porkkanat ja punasipulit. Leikkaa porkkanat vinoviipaleiksi ja sipulit ohuiksi lohkoiksi. Puolita vihreät pavut. Poista kaffirlimetinlehdistä lehtiruodit ja hienonna lehdet.
Kuumenna chiliöljy pannulla ja paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan. Mausta suolalla.
Lisää kasvikset ja siirappi pannulle. Kääntele hetki.
Kuumenna pannun reunalla hieman chiliöljyä ja sekoita joukkoon currytahna. Kääntele hetki ja kaada joukkoon kookosmaito. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.
Kiehauta vesi ja anna nuudeleiden pehmetä hetki. Valuta. Lisää nuudelit ruoan joukkoon ja sekoita. Tarkista maku.
Tarjoa seuraksi thaibasilikaa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!