Ainekset
2–3 rkl chiliöljyä
400 g broilerinfileesuikaleita
1/2 tl suolaa
2–3 porkkanaa
2 punasipulia
100 g vihreitä papuja
2–3 kaffirlimetinlehteä
3 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl chiliöljyä
1 rkl vihreää currytahnaa
1 prk (4 dl) kookosmaitoa
Lisäksi
reilusti vettä
200 g nuudeleita
thaibasilikaa
Ohjeet
Kuori porkkanat ja punasipulit. Leikkaa porkkanat vinoviipaleiksi ja sipulit ohuiksi lohkoiksi. Puolita vihreät pavut. Poista kaffirlimetinlehdistä lehtiruodit ja hienonna lehdet.
Kuumenna chiliöljy pannulla ja paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan. Mausta suolalla.
Lisää kasvikset ja siirappi pannulle. Kääntele hetki.
Kuumenna pannun reunalla hieman chiliöljyä ja sekoita joukkoon currytahna. Kääntele hetki ja kaada joukkoon kookosmaito. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.
Kiehauta vesi ja anna nuudeleiden pehmetä hetki. Valuta. Lisää nuudelit ruoan joukkoon ja sekoita. Tarkista maku.
Tarjoa seuraksi thaibasilikaa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.