Ainekset
1 porkkana
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
3 valkosipulin kynttä
2 rkl ruokaöljyä
½ tl punaista chilirouhetta
1–2 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
suolaa
mustapippuria
300 g valkoista kalafileetä esim. ahventa tai kuhaa
1 rkl ruokaöljyä
1 rkl soijakastiketta
tuoretta korianteria
Ohjeet
Suikaloi esikäsitellyt kasvikset. Kuumenna öljy, lisää chilirouhe, inkivääri sekä valkosipulisuikaleet ja anna kiehahtaa. Lisää loput kasvissuikaleet. Kypsennä 3–4 minuuttia, pannun sisältöä silloin tällöin käännellen. Mausta siirapilla, suolalla ja pippurilla.
Paista kalafileet ruokaöljyssä. Mausta soijakastikkeella. Siirrä lautasille ja annostele kasvikset päälle. Viimeistele annokset silputulla korianterilla. Nauti heti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.