Kalaa ja vokattuja kasviksia

Hieman kepeämpi lounas – kotimaista valkoista kalaa ja vokattuja kasviksia

2 annosta

PT25M

20 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 porkkana
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
3 valkosipulin kynttä
2 rkl ruokaöljyä
½ tl punaista chilirouhetta
1–2 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
suolaa
mustapippuria
300 g valkoista kalafileetä esim. ahventa tai kuhaa
1 rkl ruokaöljyä
1 rkl soijakastiketta
tuoretta korianteria

Ohjeet

Suikaloi esikäsitellyt kasvikset. Kuumenna öljy, lisää chilirouhe, inkivääri sekä valkosipulisuikaleet ja anna kiehahtaa. Lisää loput kasvissuikaleet. Kypsennä 3–4 minuuttia, pannun sisältöä silloin tällöin käännellen. Mausta siirapilla, suolalla ja pippurilla.

Paista kalafileet ruokaöljyssä. Mausta soijakastikkeella. Siirrä lautasille ja annostele kasvikset päälle. Viimeistele annokset silputulla korianterilla. Nauti heti.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?