Ainekset
1 porkkana
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
3 valkosipulin kynttä
2 rkl ruokaöljyä
½ tl punaista chilirouhetta
1–2 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
suolaa
mustapippuria
300 g valkoista kalafileetä esim. ahventa tai kuhaa
1 rkl ruokaöljyä
1 rkl soijakastiketta
tuoretta korianteria
Ohjeet
Suikaloi esikäsitellyt kasvikset. Kuumenna öljy, lisää chilirouhe, inkivääri sekä valkosipulisuikaleet ja anna kiehahtaa. Lisää loput kasvissuikaleet. Kypsennä 3–4 minuuttia, pannun sisältöä silloin tällöin käännellen. Mausta siirapilla, suolalla ja pippurilla.
Paista kalafileet ruokaöljyssä. Mausta soijakastikkeella. Siirrä lautasille ja annostele kasvikset päälle. Viimeistele annokset silputulla korianterilla. Nauti heti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?