Ainekset
4 kananmunaa
1 1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte
n. 2 dl hilloa
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria ripotteluun
Ohjeet
Vatkaa huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi varovasti sekoittaen muna-sokerivaahtoon.
Kaada taikina leivinpaperin päälle pellille. Paista 225 asteessa uunin keskiosassa 7–10 minuuttia.
Pane puhdas leivinpaperi työpöydälle ja ripottele pinnalle ohut kerros Siro-sokeria. Kumoa kypsä torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle. Poista paistoleivinpaperi varovasti ja anna torttupohjan jäähtyä hetki. Levitä hillo kevein vedoin levylle ja rullaa torttu tiiviisti leivinpaperia apuna käyttäen.
Anna kääretortun mielellään maustua jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua.
Vinkki!
Ihana kääretortun täyte syntyy myös marjoista ja Siro-sokerilla maustetusta rahka-kermavaahdosta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut
Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?