Kääretorttu

Kääretorttu on helppo ja nopea leivonnainen vaikkapa yllätysvieraille. Täytteeksi sopii itse tehty marjahillo.

noin 15 palaa

15 minuuttia

Arviot (113 kpl)

Ainekset

4 kananmunaa
1 1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte
n. 2 dl hilloa

Dansukker Siro erikoishienoa sokeria ripotteluun

Ohjeet

Vatkaa huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi varovasti sekoittaen muna-sokerivaahtoon.

Kaada taikina leivinpaperin päälle pellille. Paista 225 asteessa uunin keskiosassa 7–10 minuuttia.

Pane puhdas leivinpaperi työpöydälle ja ripottele pinnalle ohut kerros Siro-sokeria. Kumoa kypsä torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle. Poista paistoleivinpaperi varovasti ja anna torttupohjan jäähtyä hetki. Levitä hillo kevein vedoin levylle ja rullaa torttu tiiviisti leivinpaperia apuna käyttäen.

Anna kääretortun mielellään maustua jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua.

Vinkki!
Ihana kääretortun täyte syntyy myös marjoista ja Siro-sokerilla maustetusta rahka-kermavaahdosta.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.