Ainekset
Taikina
125 g voita tai margariinia
3 dl vehnäjauhoja
2 rkl vettä
Täyte
1 rkl voita tai margariinia
1 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
1 purjo ohuina viipaleina
5 kananmunaa
2 1/2 dl ruokakermaa
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
7 dl voimakkaan makuista juustoraastetta
Ohjeet
Sekoita taikinan ainekset keskenään. Painele taikina piirakkavuokaan (halk. noin 25 cm) ja pistele haarukalla. Pane vuoka jääkaappiin puoleksi tunniksi. Esipaista piirakkapohjaa uunin alaosassa 225 asteessa 10 minuuttia.
Sulata rasva ja sokeri paistinpannussa ja kuullota purjosipuli kevyesti. Vatkaa munat ja kerma. Lisää mausteet, purjo ja juusto. Kaada seos piiraspohjalle. Paista uunin keskiosassa noin 20 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku
Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut
Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään
Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.